Biorose ви представя за първи път в българия

ФЛОРАЛНА
КЛЕТЪЧНА ВОДА

...оставете природата да работи...
Внедрихме уникална технология, с която да превърнем всяко цвете, плод и билка в малко изворче на най- полезното, с което природата го е заредила.

Извличаме от тях водата, събрала в себе си всичко най- добро, което може да ни бъде дадено.

Клетъчна Вода!

Единствено в България в козметичната серия на BioRose!
Използваме само цветя, билки и плодове от собствените ни био градини, които са сертифицирани от CERES и USDA.
BioRose е първата козметична серия в България, съчетала в себе си суровини, придобити с уникалната технология "Вакуумно екстрахиране".

Уникалната ни технология ни позволява при ниска температура и вакуум да извлечем водата от клетките на самото растение.

Без нагряване, изпаряване и кондензиране ние извличаме водата от клетките на растението, като запазваме всички полезни активни съставки - витамини, минерали и етерични масла.

Без участието на никаква химия!
100% Натурално!

Разгледай цялата козметичната серия на BioRose
Един от нашите продукти е маската за лице с клетъчна вода от Българска роза, клетъчна вода от шипки и хиалуронова киселина:
Bulgarian Rose Water Facial Mask
Bulgarian Rose Water
Facial Mask
Основната съставка на маската е водата, извлечена от царицата на цветята – Розата. Ползите от розовата вода са много – тя нежно хидратира и освежава кожата, предпазва от стареене и възстановява клетките.
Комбинирали сме ценните свойства на розата с тези на Клетъчната Вода от шипка. Тя е плод пълен с витамини и минерали. Витамин С помага за стимулиране на синтеза на колаген и еластан. Витамини В1, В2 и В3 притежават силни антиоксидантни свойства, предотвратяват загубата на влага в кожата и нежно подхранват. Не на последно място маската съдържа и хиалуронова киселина. Тя играе решаваща роля в клетъчния метаболизъм и във физиологичните процеси, които водят до възстановяване на тъканите. Тя задържа влагата в кожата и също така спомага за синтеза на така важния за запазване на младостта колаген.
Не съдържа консерванти!
Заедно с нея, за първи път в България- Компресирани сухи маски без никаква химия!
Made on
Tilda